Archive

Posts Tagged ‘wine quiz’

Wine Quiz #135 – How Well Do You Know Your Wines?

February 28, 2021 Leave a comment

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to your new wine quiz!

Let’s start with the answers to the last quiz #134. That was the second quiz in the new series, where instead of identifying the wines by the top foil or the top of the cork, I’m now asking you to identify the producers by the fragment of the wine label. I’m making an effort to make sure that the fragment of the label will be telling enough to allow for the producer to be identified. Here are the same pictures, now with the producers identified (point to the picture to see):

As I suggested in the last quiz, all of these producers and wines can be called iconic, and they all come from the same region – Washington. Also worth noting that 4 wines here are produced by Christophe Baron (Cayuse, Hors Categorie, Horsepower, No Girls).

Only one player attempted to answer the quiz, and he did it quite successfully – Zak correctly identified 5 wines out of the 6, so he gets almost unlimited bragging rights.

This week, I’m offering you another set of 6 fragments of the wine labels, with a similar hint as before – all wines are reasonably famous/iconic (again, some might be hard to find, though).

Here we go:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Good luck, enjoy the new quiz! Cheers!

Wednesday’s Meritage #156

February 17, 2021 2 comments

Meritage time!

Once again I’m starting with Open That Bottle Night. February 27th, rain, snow, or shine, will be the time to open that special bottle. If you are not familiar with Open That Bottle Night, please check the previous issue of Meritage or this post. I plan to have a virtual OTBN with friends – anyone who is interested in joining, please send me a message (email, Twitter, Insta – all work), and I will let you know how to connect. Now, I need to make up my own mind and decide what I’m going to open – easier said than done, believe me.

Next, in a bit of a “local news”, I would like to promote the series of posts which I had been running for a long time on this blog – the wine quizzes. These wine quizzes used to be a weekly endeavor until they became just a few a year and then stopped completely. I restarted the series about half a year ago, with the hope of posting a new quiz once every two weeks. I had a number of the wine quiz themes over the years, with one of my favorites asking the readers to identify the wine producer by the image of the top of the bottle – foil, cork, or wax – here is an example of such a quiz. But now I have a new twist on that theme, asking the readers to identify the producers by the fragment of the image of the label, which should be easier than doing it using the bottle tops. Here is an example of such a new quiz. So all I want to do is to encourage all of you who are reading this right now to give it a try – you have nothing to lose!

And now, for the real, global wine news, how about some global wines, or maybe rather “Wines of the World”? It appears that Penfolds, one of the most iconic Australian wine producers (Grange, anyone?), just unveiled the line of California wines. The wines are made from the grapes coming from the vineyards in Napa, Sonoma, and Paso Robles. Continuing Penfolds naming tradition, the wines are identified by the bin numbers, starting from Bin 600 Cabernet-Shiraz, priced at $50, and going to the flagship Quantum Bin 98 Cabernet Sauvignon at $700 per bottle. The top two wines, Quantum Bin 98 and Bin 149 have some of the Australian wine as part of the blend, hence the “Wine of the World” moniker. For more details, you can read the whole story in the Wine Spectator here.

That’s all I have for you today. The glass is empty, but the refill is on the way. Cheers!

Wine Quiz #134 – How Well Do You Know Your Wines?

February 13, 2021 4 comments

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to the weekend and your new wine quiz!

Let’s start with the answers to the last quiz #133. That was the first quiz in the new series, where instead of identifying the wines by the top foil or the top of the cork, I’m now asking you to identify the producers by the fragment of the wine label. I’m making an effort to make sure that the label fragment will be telling enough to allow for the producer to be identified. Here are the same pictures, now with the producers identified (point to the picture to see):

As I suggested in the last quiz, all of these producers and wines can be called iconic, and they all come from the same region – California.

Now, I”m happy to say that there were more players this time, and even more importantly, we have a winner – Zak correctly identified all 6 producers, so he gets the unlimited bragging rights. Mika correctly identified 3 producers, so he definitely gets an honorable mention.

This week, I’m offering you another set of 6 fragments of the wine labels, with the same set of hints – all wines come from the same region, and all are quite famous/iconic (some might be hard to find, though).

Here we go:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Good luck, enjoy the quiz and enjoy your weekend! Cheers!

Wine Quiz #133 – How Well Do You Know Your Wines?

January 30, 2021 7 comments

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to the weekend and your new wine quiz!

Let’s start with the answers to the last quiz #132. In that quiz, you were given a set of pictures of the top of the bottles and you were supposed to identify the producers. Here are the same pictures, now with the producers identified (point to the picture to see):

We didn’t have a lot of players, but Zak did extremely well correctly identifying 5 out of 6 producers, so he gets the honorable mention and unlimited bragging rights which come with it.

At the moment, I don’t have a new set of pictures of wine bottle tops to play another round, so I decided to start a variation of this game and turn your attention to something which might be easier to identify – the labels themselves.

For all of us, wine geeks, lovers, and aficionados, labels are special. It is often enough to have a glimpse of color, lettering, or an image, to be able to instantly identify the producer, the winery, or maybe even the wine. So below you will find images of fragments of the labels, which hopefully will be enough for you to identify the producers.

Let’s go:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

All of these wines can be called iconic, and they come from the same region – these are all the hints I can offer. But I expect many of you to do very well with this quiz.

Good luck, enjoy the quiz and enjoy your weekend! Cheers!

Wine Quiz #132 – How Well Do You Know Your Wines?

January 16, 2021 6 comments

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome your new wine quiz!

Let’s start with the answers to the last quiz #131. In that quiz, you were given a series of questions related to our favorite festive beverage – Champagne.

Here are the questions, now with the answers:

Question 1:  A typical pressure inside of the Champagne, and for that matter, most of the Méthode Traditionnelle sparkling wine bottles, is 6 atmospheres (this is why you need to take special care while opening the bottle of Champagne). However, some of the wines produced under the same Méthode Traditionnelle are deliberately made to have a lower pressure of 5 atmospheres – can you find this wine in the list below?

  1. Trentodoc
  2. Cava
  3. Cremant de Jura
  4. Franciacorta Satèn
  5. Méthode Cap Classique

Answer 1:  Franciacorta Satèn (Satèn means “silk” in Italian, and it is a trademarked term), while made using Méthode Traditionnelle, were created to offer silkier (pun intended) mouthfeel compared to traditional Champagne/sparkling wine, so they are bottled at 5 atmospheres to achieve that gentler experience.

Question 2: You know that to remove the cork from a Champagne bottle, you need to untwist the wire (which is called Muselet). While untwisting, how many turns do you have to make:

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Answer 2: You always have to make 6 twists, no matter where this Méthode Traditionnelle sparkling wine is coming from. For more info, click here.

Question 3: Riddling (remuage) is a process where the bottles of Champagne are turned little by little, also with the change of an angle, while inserted upside down into the vertical “table” called Pupitre, to gradually force the sediment to concentrate in the neck of the bottle for easy removal. Do you know who is credited with the invention of the Pupitre?

  1. Dom Perignon
  2. Dom Ruinart
  3. Madame Clicquot
  4. Claude Moët

Answer 3: Madame Clicquot. For more information, please click here.

Question 4:  The foil covering the top of the Champagne bottles was originally intended to:

  1. Hold cork in its place
  2. Just for looks and marketing
  3. To protect the cork from a variety of insects and rodents while wine is in storage
  4. To cover wire cage imperfections

Answer 4: To protect the cork from a variety of insects and rodents while wine is in storage. Here is a Wine Spectator article offering some insight.

Once again, we didn’t have a lot of players, but Lynn answered all 4 questions correctly, so she gets the prize of unlimited bragging rights! Well done!

Our today’s quiz is one of the “classic” ones here. Below you will find the pictures of the tops of the bottles (foil capsules for most of the cases). You need to identify the producer based on those images.

Let’s go:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

These are reasonably well-known producers from around the world, with maybe some exceptions – not sure I can give you more of the hint.

Good luck, enjoy the quiz and enjoy your weekend! Cheers!

Wine Quiz #131 – Champagne!

January 2, 2021 3 comments

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to the New Year 2021 and your new wine quiz!

Let’s start with the answers to the last quiz #130. In that quiz, you were given a series of questions where you were supposed to figure out what connects the items on the list and which one of the items doesn’t belong.

Here are the questions, now with the answers:

Question 1: Below is a list of wines. One of those wines shouldn’t be listed, but to find out which one doesn’t belong, you will need to understand first what connects all those wines:

A. 2014 Duckhorn Vineyards Three Palms Vineyard Merlot
B. 2016 Chateau Leoville Barton
C. 2012 Mollydooker Carnival of Love Shiraz
D. 2012 Peter Michael ‘Au Paradis’ Cabernet Sauvignon
E. 2015 Tenuta San Guido Sassicaia
F. 2013 Lewis Cellars Cabernet Sauvignon

Answer 1: This was definitely a difficult question. The correct answer is C, 2012 Mollydooker Carnival of Love Shiraz. All wines on this list are Wine Spectator top wines of the year throughout the different years, with the exception of 2012 Mollydooker Carnival of Love Shiraz, which was wine #2 in 2014.

Question 2: Below is the list of names – one of them doesn’t belong to the list. Can you find out which one:

A. Cayuse
B. No Girls
C. Andremily
D. Horsepower
E. Hors Categorie

Answer 2: C, Andremily. All of these wines are produced by or closely affiliated with Christophe Baron, the famous Washington Walla Walla winemaker – with the exception of Andremily, which is also a highly allocated wine produced by former Sine Qua Non assistant winemaker Jim Binns.

Question 3: Below is the list of vintages. One of them shouldn’t be on the list. Do you know which one?

A. 2011
B. 2010
C. 2005
D. 2004
E. 2001
F. 2000

Answer 3: The correct answer is F, 2000. All other years achieved a perfect rating for Rioja wines by Rioja Consejo Regulador, Excellent, but year 2000 was rated only Good, which is the 3rd rating from the top.

Sadly, we had no takers for this quiz, so I will have to keep all the lucrative prizes to myself.

Now, to the new quiz. It is the beginning of the year, and I definitely still in Champagne mood, so this is the subject for our new quiz.

Here we go:

Question 1:  A typical pressure inside of the Champagne, and for that matter, most of the Méthode Traditionnelle sparkling wine bottles, is 6 atmospheres (this is why you need to take special care while opening the bottle of Champagne). However, some of the wines produced under the same Méthode Traditionnelle are deliberately made to have a lower pressure of 5 atmospheres – can you find this wine in the list below?

  1. Trentodoc
  2. Cava
  3. Cremant de Jura
  4. Franciacorta Satèn
  5. Méthode Cap Classique

Question 2: You know that to remove the cork from a Champagne bottle, you need to untwist the wire (which is called Muselet). While untwisting, how many turns do you have to make:

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Question 3: Riddling (remuage) is a process where the bottles of Champagne are turned little by little, also with the change of an angle, while inserted upside down into the vertical “table” called Pupitre, to gradually force the sediment to concentrate in the neck of the bottle for easy removal. Do you know who is credited with the invention of the Pupitre?

  1. Dom Perignon
  2. Dom Ruinart
  3. Madame Clicquot
  4. Claude Moët

Question 4:  The foil covering the top of the Champagne bottles was originally intended to:

  1. Hold cork in its place
  2. Just for looks and marketing
  3. To protect the cork from a variety of insects and rodents while wine is in storage
  4. To cover wire cage imperfections

Good luck, enjoy the quiz and enjoy your weekend! Cheers!

Wine Quiz #130 – Which One Doesn’t Belong?

December 13, 2020 1 comment

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to your new wine quiz!

Let’s start with the answers to the last quiz #129. That quiz was dedicated to the Beaujolais Nouveau, in honor of the recent 2020 release. Below are the questions, now with the answers:

Question 1: True or False: Beaujolais Nouveau wines can age

Answer: False. Beaujolais Nouveau wines should be consumed by the May of the following year.

Question 2: The ideal serving temperature for Beaujolais Nouveau is

  1. 46°F to 50°F (8°C to 10°C)
  2. 50°F to 54°F (10°C to 12°C)
  3. 54°F to 57°F (12°C to 14°C)
  4. 57°F to 61°F (14°C to 16°C)

Answer: 2, 50°F to 54°F (10°C to 12°C)

Question 3: True or False: During the first half of the 20th century, Beaujolais Nouveau was released and celebrated in December instead of November.

Answer: True. In 1951, the Beaujolais Nouveau release date was moved to the 15th of November, and in 1985, the date changed to the third Thursday in November.

Question 4: True or False: Nouveau wines (the wines of new harvest) are produced only in the Beaujolais region in France, and not anywhere else in the world.

Answer: False. Over the last 10 years or so, Nouveau releases became popular with winemakers around the world. You can see an example of delicious Nouveau from Oregon in this post.

We didn’t have a lot of players, but Lynn answered correctly 3 questions, and while she had a different answer for question #2, wine serving temperature is not cast in stone and allows a difference of opinions, so Lynn is the winner of the quiz #129 and she gets unlimited bragging rights!

Now, for the new quiz, I didn’t come up with any better ideas than another “which one doesn’t belong”. Below is a set of 3 questions – in each one, you need to understand the connection between the items in question and decide which one (or more) shouldn’t be on that list. Here we go:

Question 1: Below is a list of wines. One of those wines shouldn’t be listed, but to find out which one doesn’t belong, you will need to understand first what connects all those wines:

A. 2014 Duckhorn Vineyards Three Palms Vineyard Merlot
B. 2016 Chateau Leoville Barton
C. 2012 Mollydooker Carnival of Love Shiraz
D. 2012 Peter Michael ‘Au Paradis’ Cabernet Sauvignon
E. 2015 Tenuta San Guido Sassicaia
F. 2013 Lewis Cellars Cabernet Sauvignon

Question 2: Below is the list of names – one of them doesn’t belong to the list. Can you find out which one:

A. Cayuse
B. No Girls
C. Andremily
D. Horsepower
E. Hors Categorie

Question 3: Below is the list of vintages. One of them shouldn’t be on the list. Do you know which one?

A. 2011
B. 2010
C. 2005
D. 2004
E. 2001
F. 2000

Good luck, enjoy the quiz and the rest of your weekend! Cheers!

Wine Quiz #129 – Beaujolais Nouveau Edition

November 21, 2020 3 comments

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to your new wine quiz!

Let’s start with the answers to the last quiz #128. In that quiz, you had three sets of items, and for each set, you had to figure out what that set was representing, and which item (or items) didn’t belong. Here are the questions, now with the answers:

Question 1:

Adelaide Hills
Blackwood Valley
Currency Creek
Eden Valley
Hunter
King Valley
Waitaki Valley

Answer: This is a list of Australian wine regions. The item which doesn’t belong is the last one, Waitaki Valley, as this region is located in neighboring New Zealand.

Question 2:

Anjou
Chinon
Jasnières
Orléans
Reuilly
Rully
Saumur

Answer: Most of the items on this list are the wine regions in Loire Valley, except Rully, which is located in Burgundy.

Question 3:

Cayuse
Clos Erasmus
No Girls
Penfolds
Pingus
Vega Sicilia

Answer: This was probably the most difficult one. This is the list of famous producers, which all make wines out of Tempranillo grapes, except Clos Erasmus, a famed Spanish producer in Priorat, which doesn’t make wines out of the Tempranillo.

We didn’t have a lot of players, except Lynn who answered the second question correctly and definitely deserves an honorable mention.

Last Thursday, November 19th, was the third Thursday in November, and thus it was the day to celebrate a brand new Beaujolais Nouveau 2020 release. In honor of that celebration, I have a very simple quiz for you, all about the simple wine, Beaujolais Nouveau:

Question 1: True or False: Beaujolais Nouveau wines can age

Question 2: The ideal serving temperature for Beaujolais Nouveau is

  1. 46°F to 50°F (8°C to 10°C)
  2. 50°F to 54°F (10°C to 12°C)
  3. 54°F to 57°F (12°C to 14°C)
  4. 57°F to 61°F (14°C to 16°C)

Question 3: True or False: During the first half of the 20th century, Beaujolais Nouveau was released and celebrated in December instead of November.

Question 4: True or False: Nouveau wines (the wines of new harvest) are produced only in the Beaujolais region in France, and not anywhere else in the world.

Good luck, enjoy the quiz and the rest of your weekend! Cheers!

Wine Quiz #128 – Which One Doesn’t Belong

November 7, 2020 3 comments

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to the weekend and your new wine quiz!

Our last quiz was about pairings. Pairing is a very important concept around wine, so you were presented with a few of the lists of paired objects, and you had to identify proper pairings. Here are questions, now with the answers:

Question 1: Here is the list of countries and wines which are famous and unique, often made for thousands of years in their respective countries. Can you pair these countries with their wines?

1. France A. Egri Bikaver
2. Georgia B. Kindzmarauli
3. Greece C. Malaga
4. Hungary D. Retsina
5. Italy E. Vin Jaune
6. Spain F. Vin Santo

Answer: France – Vin Jaune, Georgia – Kindzamarauli, Greece – Retsina, Hungary – Egri Bikaver, Italy – Vin Santo, Spain – Malaga.

Question 2: Celebrity wines had been all the rage lately, with more and more celebrities getting into the ownership of the vineyards, wineries, and wine labels. Here is a short list of wines and celebrities behind them – can you create the right pairings here?

1. Brad Pitt A. Avaline
2. Cameron Diaz B. Armand de Brignac
3. Jay-Z C. Hampton Water
4. Jon Bon Jovi D. Maison No 9
5. Post Malone E. Studio Rosé

Answer: Brad Pitt – Studio Rosé, Caneron Diaz – Avaline, Jay-Z – Armand de Brignac, Jon Bon Jovi – Hampton Water, Post Malone – Maison No 9.

Question 3: Many wines today represent blends, a combination of different grapes in different proportions. Some of those mixes and proportions are strictly regulated by the appellation laws – for example, Brunello di Montalcino can only be made from 100% Sangiovese Grosso. Some of the rules are rather well-established practices, such as the use of Petite Verdot in the Bordeaux blends, for color and power. Below is the list of main and supporting grapes – you need to pair them properly and also name the wine or an appellation where such grapes are combined together – again, either by the appellation rules or by common practices.

Main grape Secondary grape
1. Montepulciano A. Grenache
2. Sangiovese B. Sagrantino
3. Syrah C. Sangiovese
4. Tempranillo D. Petitte Sirah
5. Zinfandel E. Viognier

Answer: Montepulciano – Sangiovese (Rosso Conero wines in Marche, Italy), Sangiovese – Sagrantino (Montefalco Rosso wines in Umbria), Syrah –  Viognier (Côte-Rôtie, France), Tempranillo – Grenache (Rioja, Spain), Zinfandel – Petite Sirah (Turley, Carlisle, and other Zinfandel producers often do that).

Sadly, nobody attempted to answer this quiz, so once again I have to keep all the lavish prizes to myself.

Today we are going to play game of “which one doesn’t belong”. Below are lists of names – for each question, you need to figure out what is common between those names, and then find one item which shouldn’t be on that list. Here we go:

Question 1:

Adelaide Hills
Blackwood Valley
Currency Creek
Eden Valley
Hunter
King Valley
Waitaki Valley

Question 2:

Anjou
Chinon
Jasnières
Orléans
Reuilly
Rully
Saumur

Question 3:

Cayuse
Clos Erasmus
No Girls
Penfolds
Pingus
Vega Sicilia

Good luck, enjoy the quiz and your weekend! Cheers!

Wine Quiz #127 – A Pairing Exercise

October 24, 2020 1 comment

The Wine Quiz series is not meant to intimidate. The whole idea here is to have fun and learn something new. When answering the questions, it is fully encouraged to use all available sources of information, including Google or any other search engine. There are no embarrassing answers – the most embarrassing thing is not giving it a try…

Welcome to the weekend and your new wine quiz!

Our last quiz was about finding the item which doesn’t belong – and providing an explanation as to why it doesn’t belong. Here are the questions, now with the answers

Question 1:

Cork taint, Maderization, Mercaptan, Oxidation, Sapidity

Answer: This is a list of the wine faults, with the exception of Sapidity, which is a flavor descriptor, not a wine fault. If you want to learn more about wine faults, here is a good article.

Question 2:

Salta, Patagonia, Jujuy, La Rioja, Atacama, Catamarca

Answer: this is a list of the wine regions in Argentina with exception of one – Atacama. The Atacama is actually a wine region in Chile. In case you want to check this further, here are the links for wine regions in Argentina and Chile.

Question 3:

Madeira, Marsala, Banyuls, Port, Sherry, Sauternes

Answer: These are all fortified wines, and most of them are sweet – with the exception of Sauternes, which is just a sweet wine, but not fortified.

I’m happy to see the increased participation in the quiz, and also happy to say that Jason Brandt Lewis and Dorothy Schuler almost got it right – they both correctly answered questions 1 and 3, but not question 2 – they definitely deserve an honorable mention and a nice glass of wine.

Dorothy mentioned in her reply that the last quiz was very easy. Today’s quiz might be even easier!

Pairing is one of the important concepts around wine. We like to pair wine with food, music, mood, ambiance, and people. So let’s play the game of pairing today. Here are the questions.

Question 1: Here is the list of countries and wines which are famous and unique, often made for thousands of years in their respective countries. Can you pair these countries with their wines?

1. France A. Egri Bikaver
2. Georgia B. Kindzmarauli
3. Greece C. Malaga
4. Hungary D. Retsina
5. Italy E. Vin Jaune
6. Spain F. Vin Santo

Question 2: Celebrity wines had been all the rage lately, with more and more celebrities getting into the ownership of the vineyards, wineries, and wine labels. Here is a short list of wines and celebrities behind them – can you create the right pairings here?

1. Brad Pitt A. Avaline
2. Cameron Diaz B. Armand de Brignac
3. Jay-Z C. Hampton Water
4. Jon Bon Jovi D. Maison No 9
5. Post Malone E. Studio Rosé

Question 3: Many wines today represent blends, a combination of different grapes in different proportions. Some of those mixes and proportions are strictly regulated by the appellation laws – for example, Brunello di Montalcino can only be made from 100% Sangiovese Grosso. Some of the rules are rather well-established practices, such as the use of Petite Verdot in the Bordeaux blends, for color and power. Below is the list of main and supporting grapes – you need to pair them properly and also name the wine or an appellation where such grapes are combined together – again, either by the appellation rules or by common practices.

Main grape Secondary grape
1. Montepulciano A. Grenache
2. Sangiovese B. Sagrantino
3. Syrah C. Sangiovese
4. Tempranillo D. Petitte Sirah
5. Zinfandel E. Viognier

I hope you will find this fun, and I’m looking forward to congratulating many winners!

Good luck, enjoy the quiz and your weekend! Cheers!

%d bloggers like this: